In perioada 16 – 20 Februarie 2014 va avea loc la Düsseldorf cel mai mare Targ International de Retail din lume, EuroShop 2014.  Desfasurata la fiecare 3 ani, aceasta manifestare expozitionala de mare anvergura reuneste 2036 expozanti si peste 100 000 de vizitatori din toate colturile lumii.
Datorita dimensiunilor generoase si a varietatii foarte mari de produse si servicii reunite sub umbrela EuroShop, targul a fost impartit in 4 mari sectiuni:

  • EuroConcept: Shopfitting, lighting, architecture and store design
  • EuroSales: the entire spectrum of product presentation, visual merchandising and POS marketing
  • EuroCIS: Retail Technology (IT&C, security etc.)
  • EuroExpo: Exhibition stand construction, design and special events.

Ca la fiecare editie din ultimii 6 ani, SuperPrint participa la acest eveniment extrem de important impreuna cu furnizorii sai din Germania, Olanda, Anglia si Portugalia. Va asteptam cu aceasta ocazie la standul Matrix Frame de la EuroShop 2014 pentru a va prezenta ultimele tendinte in retail, indiferent ca vorbim de standuri expozitionale, solutii de afisare POS, casete luminoase premium sau sisteme de expunere a bannerelor textile la interior.

Clientii si partenerii nostri beneficiaza de intrare gratuita la EuroShop 2014 pe baza unui voucher primit de la noi. Daca inca nu ati primit codul dvs unic pentru voucher, va rugam sa ne contactati folosind detaliile din pagina de contact.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.