Totem Textil 90×230 cm

Totem Textil 90×230 cm

880.00 lei1176.00 lei + TVA

Totem Textil 90 x 230 cm este un sistem de expunere cu afisare dubla-fata, portabil si stabil, echipat cu printuri textile realizate la calitate fotografica.

Sistemul include cele 2 printuri textile personalizate si poate fi comandat in configuratie cu afisare simpla sau dubla-fata. Fisierul de print poate fi incarcat mai jos conform schitei de incadrare a produsului. Astfel va putem garanta cel mai scurt timp de realizare si livrare a comenzii.

Sistemul complet cu printuri personalizate se livreaza gratuit prin curier rapid oriunde in Romania in geanta de transport rezistenta.

Standard (4-5 Zile Lucratoare)Expres (2-3 Zile Lucratoare)Urgent (1-2 Zile Lucratoare)
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Sistemul Totem Textil 90 x 230 cm este format din profile tubulare usoare din aluminiu anodizat si o baza metalica solida, fiind usor de folosit si transportat.
Dimensiunea de afisare a graficii este de 90 cm latime x 230cm inaltime.

Totem Textil 90 x 230 cm

Montaj si transport:

Structura este formata din o baza metalica solida dotata cu maner si profile tubulare numerotate si interconectabile. Sistemul este modular si usor de instalat in doar cateva minute prin sistemul rapid “Click” , fara alte scule sau experienta necesara. Produsul vine insotit de geanta de transport textila, dotata cu manere si fermoar, ideala pentru transport in orice conditii si depozitare pe termen lung.

PopUp Textil Zipper Structura Click 

Echipare cu printuri textile:

Sistemul poate fi echipat cu printuri textile in configuratie simpla sau dubla-fata. Printurile textile sunt incluse in pretul produsului si sunt dotate cu un fermoar rezistent la baza ce asigura o fixare intinsa si sigura peste structura. Materialul textil are o elasticitate ridicata, este ignifug (certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC , reciclabil. Materialul este imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Echiparea sistemului se face dupa ce structura a fost montata complet si asezata orizontal, aplicand husa personalizata peste structura incepand cu partea superioara. La final, prin inchiderea fermoarului peste bara de langa baza, printul textil se va fixa in pozitie si va asigura o intindere ferma si uniforma.

 

Pregatirea fisierului de print:

Caracteristici fisier de tipar:

• Format: PDF sau TIF (cu compresie LZW)
• Rezolutie: 100 – 150 ppi (pentru scara 1:1)
• Pentru un negru intens este recomandata combinatia
CMYK 80/70/70/100.
• Nu este recomandata folosirea textelor sau liniilor mai subtiri de 1 mm.
• Fonturile pot fi embedded sau convertite la curbe.

Descarca documentele PDF pentru Totem Textil 90 x 230 cm:
Fisa tehnica Totem Textil 90 x 230 cm
Sablon grafic scara 1:1 Totem Textil 90 x 230 cm

Fisierele finale de grafica pot fi incarcate direct pe pagina produsului sau pot fi trimise ulterior plasarii unei comenzi.
Optional, ne puteti contacta pentru realizarea graficii personalizate pentru sistemul de expunere dorit.

Informații suplimentare

Material Structura

Profil tubular din aluminiu anodizat, diametru 32 mm, prevazut cu sistem "click" pentru interconectarea segmentelor numerotate.

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu fermoar, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu