Termeni si Conditii

S.C. SUPERPRINT ART GROUP S.R.L.

 

Serviciul online www.superprint.ro este oferit de S.C. SUPERPRINT ART GROUP SRL  cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, Sector 2 , Bucuresti inregistrata la Registrul comertului sub nr. J40/1298/2014, avand cod unic de inregistrare RO32749871, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

1. Prin posta la adresa de corespondenta: Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, Sector 2 , Bucuresti, Romania 020335

2. Prin e-mail la:
office@superprint.ro  – pentru initiere colaborari si parteneriate, informatii comenzi, stoc, oferte comerciale sau informatii despre produsele si serviciile oferite.
3. Prin telefon la numarul: 031.425.40.73

I. Despre SuperPrint

 

SuperPrint este o companie de productie publicitara specializata in realizarea printurilor textile prin sublimare, in vanzarea solutiilor si sistemelor de afisare publicitara si in oferirea de consultanta pentru sisteme de afisare publicitara continand printuri textile.
SuperPrint.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

II. Proprietatea Intelectuala

 

Continutul si designul SuperPrint.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis catre dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele SuperPrint.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale SuperPrint.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a SuperPrint.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul SuperPrint.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

III. Inregistrarea ca utilizator (Contul Meu)

 

Site-ul SuperPrint.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator. Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului SuperPrint.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site in sectiunea “Contul Meu” sau la plasarea unei comenzi). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a SuperPrint.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre Utilizator si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le re-verificati periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile SuperPrint.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

SuperPrint.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

IV. Datele Personale

 

Prin inregistrarea ca utilizator al SuperPrint.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului SuperPrint.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele SuperPrint.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida si functionala precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de SuperPrint.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea/securizarea datelor dvs. personale.

 

V. Procedura de cumparare

 

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe SuperPrint.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– configurarea produsului dorit
– introducerea datelor de client si de livrare la finalizarea unei comenzi
– efectuarea platii produselor.

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VI, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii daca acesta exista si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe SuperPrint.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica si/sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VI. Cum cumpar

 

VI.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe SuperPrint.ro reprezinta preturile finale de cumparare fara TVA  (Taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare sunt afisate dupa alegerea optiunilor de produs (ex. Configuratie, Termen de livrare, etc) langa butonul de adauga in cos si nu contin TVA. La finalizarea comenzii si pe pagina “Cos de cumparaturi” va fi calculata si afisata TVA precum si Pretul total cu TVA inclus.

VI.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar/ordin de plata. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile necesare pentru plata prin transfer bancar. Aceste informatii le veti primi ulterior si prin e-mail.

Cardul bancar – veti fi redirectionat pe pagina de plata cu cardul (securizata) prin 3D Secure a furnizorului NETOPIA PAYMENTS pentru a achita produsele in siguranta. Ulterior, va fi generata o pagina de confirmare cu succes a platii de catre operator.

VI.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul SuperPrint.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin SuperPrint.ro urmand 3 pasi:
1. Selectati si configurati produsul/produsele pe care le doriti, ulteriori apasati pe butonul “Adauga in cos”.
2. Accesati pagina Cos de cumparaturi aflata in partea de dreapta sus a paginii marcat cu iconita 🛒
3. Introduceti/confirmati datele dvs. personale sau juridice (pentru SRL/ PFA, etc) pe pagina de finalizare a comenzii.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele si/sau societatea catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta maxima deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise automat prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi un e-mail cu datele privitoare la comanda dvs. precum si detaliile necesare pentru plata prin transfer bancar, urmatorul pas fiind efectuarea platii cat mai curand pentru a incepe procesarea comenzii dvs. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul comenzii sau a facturii primite prin email, care reprezinta si confirmarea comenzii plasate.

 

VII. Garantie si service post-vanzare

 

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de vanzari.
Garantia oferita de SuperPrint pentru printurile textile este de 2 ani.
Garantia oferita de SuperPrint pentru structurile de afisare este de 5 ani, cu posibilitate de garantie extinsa prin pachete de servicii si parteneriate de colaborare.

 

VIII. Livrarea, Anularea, Returnarea produselor

 

VIII.1 – Livrarea Produselor
SuperPrint.ro
ofera livrare gratuita pentru toate produsele comandate online de pe site-ul www.superprint.ro.

Livrarea se va realiza prin servicii de curierat rapid la nivel national, la adresa menționată în comandă, exceptând zilele de weekend, precum și sărbătorile legale. Dupa plasarea coletului la curier, firma de curierat va trimite instiintari prin SMS/Email privind statusul livrarii.

Termenul de Livrare este format din timpul de productie (printuri si sisteme la comanda) si durata de transport/tranzit al produselor comandate prin serviciul de curierat rapid.

Timpul de transport pentru livrare in Romania este de 24-48 ore pentru operatorii de curierat rapid, din momentul predarii coletelor catre curier.
Un numar de AWB pentru urmarire a expeditiei va fi generat si transmis prin email si SMS pentru monitorizarea livrarii dvs. in timp real.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele întârzieri cauzate de compania de curierat. Orice pierdere, deteriorare sau distrugere a unei comenzi pe parcursul transportului către destinatar este responsabilitatea transportatorului.

SuperPrint.ro ofera si posibilitatea ridicarii personale a produselor comandate de la adresa punctului de lucru: Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, Sector 2 , Bucuresti, Romania 020335
Programul de lucru pentru ridicari comenzi finalizate este de Luni pana Vineri intre orele 09.00-17.00.

VIII.2 – Anularea unei Comenzi

Anularea unei comenzi plasate se poate realiza:
– In maxim 24 ore de la plasarea pe site , daca nu a fost confirmata anterior de client prin email sau telefonic cu un Operator SuperPrint.
– Inaintea intrarii in productie (imprimare) a printurilor comandate cu grafica clientului sau inainte de realizarea manoperei pentru sistemele de expunere comandate si confirmate de client.
– Suma achitata in avans prin Ordin de plata sau Card Bancar va fi restituita in contul Beneficiarului in termen maxim de 20 zile lucratoare.

O comanda nu poate fi anulata daca a fost confirmata anterior iar productia produselor comandate este in curs de realizare sau a fost finalizata. 

VIII.3 – Returnarea produselor

SuperPrint.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Daca un produs receptionat de la SuperPrint.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa; printuri textile realizate conform schitelor de productie aprobate si cu Bun de Tipar (BT), produse personalizate permanent la cererea clientului.

 

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

 

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.

SuperPrint.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SuperPrint.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SuperPrint.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale SuperPrint.ro.
SuperPrint.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. SuperPrint.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. SuperPrint.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora

 

SuperPrint.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre SuperPrint.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SuperPrint.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la SuperPrint.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SuperPrint.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Publicitatea

 

SuperPrint.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea SuperPrint.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

 

SuperPrint.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email office@superprint.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 

XIII. Legislatia aplicabila

 

Serviciile oferite de Societate prin intermediul SuperPrint.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile SuperPrint.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SuperPrint.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

XIV. Prezentarea ofertei

 

SuperPrint.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul SuperPrint.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul SuperPrint.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de prezentare de pe site-ul SuperPrint.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. SuperPrint.ro va face eforturi continue de a mentine corectitudinea si claritatea informatiilor si datelor tehnice afisate pe site.