In perioada 09 – 12.09.2019 am participat cu stand propriu la singura expozitie destinata comunicarii vizuale din SE Europei – Print&Sign 2019. Am prezentat cu aceasta ocazie in premiera nationala cea mai variata gama de casete luminoase portabile cu print textil LumitexGO. 

Disponibile in doua variante constructive – aluminiu anodizat si plastic dur alb – casetele luminoase portabile LumitexGO se livreaza intotdeauna cu geanta de transport, sistem de iluminare LED si printuri textile la cea mai buna calitate posibila. Datorita conectorilor “quick-fix”si a talpilor pentru podea, casetele luminoase portabile se instaleaza rapid si fara unelte si se adapteaza oricarui spatiu de expunere, indiferent ca este vorba de standuri expo, prezentari de produs, conferinte si evenimente corporate, etc.

Datorita conectorilor exteriori pentru unghiuri de 90, 135 si 180 de grade, casetele luminoase portabile pot alcatui structuri modulare si standuri expozitionale de dimensiuni mici si medii. Pentru a demonstra acest fapt, standul nostru de la Print&Sign 2019 a fost realizat integral din casete luminoase portabile interconectate, inclusiv arcada luminoasa aflata la 2.5m inaltime! Standul a avut o suprafata de 20 mp, inaltimea de 2.5m, a fost instalat/dezinstalat in mai putin de 2 ore si a incaput in doar 6 genti de transport – adica in orice portbagaj normal de clasa medie.

Multumim tuturor clientilor si partenerilor care ne-au vizitat standul si va asteptam la editia din 2021!

Formular cerere rapida:

Serviciile sau produsele despre care doriti mai multe informatii