SuperPrint participa si in acest an la cel mai important eveniment din domeniu productiei publicitare – Print&Sign 2014, desfasurat in pavilionul central Romexpo intre 24-27 Septembrie. Standul nostru de la aceasta editie reprezinta o premiera in istoria participarilor la Print&Sign, fiind realizat in totalitate din casete si panouri luminoase Matrix Frame, cu dimensiuni impresionante – inaltime 4 m si latime 5 m.

Construite exclusiv cu profile Matrix Frame, casetele luminoase dubla fata se remarca atat prin dimensiuni, cat si prin modalitatea de realizare, utilizand bannere textile prevazute cu cheder siliconic pentru o tensionare perfecta. Ca sistem de iluminare am folosit module de mare putere distribuite perimetral pentru a obtine o intensitatea luminoasa si uniformitatea perfecta caracteristica numai casetelor luminoase Matrix Frame.

In plus, abia lansate in acest an la EuroShop Düsseldorf 2014, accesoriile inteligente pentru retail – rafturi si suporti magnetici sau suporti pentru TV LED sunt prezente si in standul nostru.

Va asteptam la Print&Sign 2014 pentru a vedea pe viu cele mai spectaculoase panouri si casetele luminoase din Romania, dar si celelalte nenumarate aplicatii ale profilelor si accesoriilor MatrixFrame.