T3Lite Toulouse este un stand expozitional cu 2 laturi libere si o combinatie interesanta de laturi drepte si colturi rotunde, cu posibilitatea de a adauga pana la 2 monitoare LCD si un desk expozitional integrat. Configuratia standard vine cu o amprenta la sol de 4 x 5 m si o inaltime a standului de 2.4 m, insa pot fi realizate (cu aceleasi componente) si configuratii cu amprenta de 3 x 4 m,  3 x 5 m  sau 4 x 4 m si inaltimea optionala de 3 m.  
T3Lite reprezinta un sistem modular extrem de inovativ, usor de folosit, modular si flexibil de profile si accesorii pentru realizarea standurilor expozitionale.  Conceput si realizat integral in Marea Britanie, sistemul T3Lite este oferit in 6 configuratii standard cu inaltimea de 2.4 m si vine insotit de o garantie “Lifetime” pentru toate componentele.

Standurile expoztionale realizate cu T3Lite au ca principala componenta un profil din aluminiu cu diferite lungimi si forme, prevazut la ambele capete cu conectori, ce se imbina in diferite configuratii doar prin rasucire si fixare (Twist and Lock), fara unelte, suruburi sau alte cunostiinte suplimentare. Structura astfel creata este apoi personalizata cu panouri grafice prevazute cu banda magnetica, care se imbina perfect si fara ca structura de sustinere sa fie vizibila. Optional pot fi livrate si accesorii ca suporti pentru LCD, rafturi, deskuri, spoturi luminoase LED, geanti pentru transport, etc.

Super Print, in calitate de distribuitor in Romania al sistemului T3Lite, pune la dispozitia clientilor sai, pe langa standul expozitional propriu-zis, si o gama completa de servicii de logistica – personalizare integrala cu panouri grafice (realizate exclusiv in atelierul propriu), servicii de transport, montare si demontare a intregului stand la sfarsitul evenimentului, etc.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.