Nantes este un stand expozitional simplu si foarte rapid de montat, cu 2 pereti liberi si un design atragator datorita curburii interioare. La fel ca celelate sisteme din aceasta clasa este disponibil in multiple dimensiuni standard: 3x2m, 3x3m, 3x4m, 3x5m si o inaltime standard de 2m sau 2.4m insa se optional aceasta se poate mari si la 3m.

T3Lite reprezinta un sistem modular extrem de inovativ, usor de folosit, modular si flexibil de profile si accesorii pentru realizarea standurilor expozitionale. ¬†Conceput si realizat integral in Marea Britanie, sistemul T3Lite este oferit in 6 configuratii standard cu inaltimea de 2.4 m si vine insotit de o garantie “Lifetime” pentru toate componentele.

Standurile expoztionale realizate cu T3Lite au ca principala componenta un profil din aluminiu cu diferite lungimi si forme, prevazut la ambele capete cu conectori, ce se imbina in diferite configuratii doar prin rasucire si fixare (Twist and Lock), fara unelte, suruburi sau alte cunostiinte suplimentare. Structura astfel creata este apoi personalizata cu panouri grafice prevazute cu banda magnetica, care se imbina perfect si fara ca structura de sustinere sa fie vizibila. Optional pot fi livrate si accesorii ca suporti pentru LCD, rafturi, deskuri integrate, spoturi luminoase LED, geanti pentru transport, etc.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.