Cu un design modern standurile expozitionale Monte Carlo sporesc impactul vizual al panourilor grafice. Cei doi pereti drepti imbinati cu panourile curbe ofera acestui stand un aer de stil si sofisiticare.
Standul se poate comanda cu o intaltime de 2m, 2.4m sau 3m si pereti exteriori de 3x2m, 3x3m, 3x4m sau 3x5m.

T3Lite reprezinta un sistem modular extrem de inovativ, usor de folosit, modular si flexibil de profile si accesorii pentru realizarea standurilor expozitionale. ¬†Conceput si realizat integral in Marea Britanie, sistemul T3Lite este oferit in 6 configuratii standard cu inaltimea de 2.4 m si vine insotit de o garantie “Lifetime” pentru toate componentele.

Standurile expoztionale realizate cu T3Lite au ca principala componenta un profil din aluminiu cu diferite lungimi si forme, prevazut la ambele capete cu conectori, ce se imbina in diferite configuratii doar prin rasucire si fixare (Twist and Lock), fara unelte, suruburi sau alte cunostiinte suplimentare. Structura astfel creata este apoi personalizata cu panouri grafice prevazute cu banda magnetica, care se imbina perfect si fara ca structura de sustinere sa fie vizibila. Optional pot fi livrate si accesorii ca suporti pentru LCD, rafturi, deskuri integrate, spoturi luminoase LED, geanti pentru transport, etc.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.