Acesta este modelul de top al standurilor expozitionale T3Lite, cu panouri grafice impunatoare si multiple cai de acces catre stand. Vizitatorii vor fi cu siguranta impresionati de felul in care se prezinta compania d-vs.

Dimensiuni stand expozitional:

  • 5x3x3m
  • 6x3x3m
  • 5x4x3m
  • 6x4x3m

T3Lite reprezinta un sistem modular extrem de inovativ, usor de folosit, modular si flexibil de profile si accesorii pentru realizarea standurilor expozitionale. ¬†Conceput si realizat integral in Marea Britanie, sistemul T3Lite este oferit in 6 configuratii standard cu inaltimea de 2.4 m si vine insotit de o garantie “Lifetime” pentru toate componentele.

Standurile expoztionale realizate cu T3Lite au ca principala componenta un profil din aluminiu cu diferite lungimi si forme, prevazut la ambele capete cu conectori, ce se imbina in diferite configuratii doar prin rasucire si fixare (Twist and Lock), fara unelte, suruburi sau alte cunostiinte suplimentare. Structura astfel creata este apoi personalizata cu panouri grafice prevazute cu banda magnetica, care se imbina perfect si fara ca structura de sustinere sa fie vizibila. Optional pot fi livrate si accesorii ca suporti pentru LCD, rafturi, deskuri integrate, spoturi luminoase LED, geanti pentru transport, etc.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.