0
SuperPrint
0

Print Textil Backlit pentru Casete Luminoase

Print Textil Backlit pentru Casete Luminoase

56.25 lei360.00 lei + TVA

Comanda online un nou Print Backlit Textil* cu grafica dorita, pentru a echipa sistemele de Casete Luminoase din catalogul SuperPrint.
Adauga fisierul de grafica si alege dimensiunea dorita pentru a comanda rapid si usor un nou banner cu print textil la calitate fotografica.

Print Textil Backlit pentru Casete Luminoase se livreaza gratuit prin curier rapid oriunde in Romania.

In calitate de producator, SuperPrint realizeaza la comanda si alte dimensiuni de printuri textile pentru sisteme de Casete Luminoase compatibile cu tehnologia SEG.

*Pretul este pentru 1 print textil SEG, realizat la dimensiunile dorite.

Chat pe WhatsApp

Descriere

Print Textil Backlit pentru Casete Luminoase:

Printul textil este folosit pentru a afisa o noua grafica personalizata pe profilele de Casete Luminoase din catalog. Bannerul textil este realizat la rezolutie fotografica folosind cerneala ecologica pe baza de apa, fiind usor de transportat, refolosit si depozitat. Print Textil Backlit pentru Casete Luminoase este echipat cu cheder siliconic perimetral (SEG) pentru o fixare perfecta pe profilul special al Casetelor Luminoase sau a altor sisteme SEG prezente in catalogul SuperPrint.

Caracteristici fisier de print:

• Format: PDF sau TIF (cu compresie LZW)
• Rezolutie: 100 – 150 ppi (pentru scara 1:1)
• Pentru un negru intens este recomandata combinatia
CMYK 80/70/70/100.
• Nu este recomandata folosirea textelor sau liniilor mai subtiri de 1 mm.
• Fonturile vor fi embedded sau convertite la curbe.

Fisierele finale de grafica pentru print pot fi incarcate direct pe pagina de produs.

Schitele grafice pentru pregatirea fisierului de print:

SuperPrint.ro poate realiza printuri textile cu grafica dorita si pe alte dimensiuni decat cele din catalog, prin punerea la dispozitie a dimensiunior sistemului propriu. Puteti mentiona la “Note Comanda” aceste detalii, la finalizarea unei comenzi.

Oferim si optiunea realizarii graficii dorite pentru acest produs. Va rugam sa ne contactati pentru a solicita servicii de creatie Grafica-DTP la plasarea unei comenzi pe site.

Informații suplimentare

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu cheder siliconic, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

S-ar putea să-ți placă și…

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu