0
SuperPrint
0

Pop Up Textil Arc 300×230 cm

Pop Up Textil Arc 300×230 cm

1390.00 lei2095.00 lei + TVA

Pop Up Textil Arc 300×230 cm este un sistem expozitional cu structura modulara “Click” din profil usor de aluminiu, personalizat cu husa din print textil in varianta simpla sau dubla-fata. Instalarea ultra-rapida si printul textil la calitate fotografica recomanda acest popup spider pentru targuri, conferinte de presa, lansari de produse, evenimente corporate si private, vernisaje, fundaluri foto, etc.

Produsul se livreaza gratuit prin curier rapid oriunde in Romania in geanta de transport rezistenta, dotata cu fermoar si manere.

Chat pe WhatsApp

Descriere

Pop Up Textil Arc 300×230 cm este un sistem expozitional pe structura curbata autoportanta, fara talpi suplimentare de fixare pe sol. Structura ofera o suprafata mare de afisare pe ambele fete prin aplicarea husei personalizate din print textil dotata cu fermoar, care acopera integral structura. Sistemul dotat cu husa personalizata ofera o vizibilitate si promovare de impact la orice eveniment.

Pentru personalizarea sistemului cu grafica dorita, folositi schitele grafice si sablonul scara 1:1 pentru machetarea graficii dorite la dimensiunile finale.

Incarcati fisierul sasu fisierele finale de grafica direct pe pagina produsului pentru a comanda Sistemul + Husa Personalizata, beneficiind astfel de cel mai rapid timp de realizare a comenzii.

Pregatirea fisierului de print:

 • Format: .PDF sau .TIF (cu compresie LZW)
 • Rezolutie: 100 – 150 PPI (pentru scara 1:1)
 • Pentru un negru intens este recomandata combinatia: CMYK 80/70/70/100.
 • Nu este recomandata folosirea textelor sau liniilor mai subtiri de 1 mm.
 • Fonturile vor fi embedded sau convertite la curbe.
 • Machetarea graficii nu este inclusa in pret, dar poate fi realizata la solicitarea dvs.


Descarca documentele PDF
pentru a realiza grafica finala pentru Pop Up Textil Arc 300×230 cm:

Oferim si optiunea realizarii graficii personalizate pentru acest sistem. Va rugam sa ne contactati pentru a solicita servicii de creatie Grafica-DTP, la plasarea unei comenzi pe site.

Pop Up Textil Arc 300×230 cm se livreaza gratuit oriunde in Romania in cutie de transport cu manere.

Avantaje:

 • Structura curbata autoportanta, fara talpi suplimentare de fixare pe sol.

 • Sistem portabil de generatie noua peste care se monteaza o husa elastica din material textil, prevazuta cu fermoar de fixare intinsa.

 • Afisare fara margini cu grafica dorita pe una sau ambele fete. Sistem usor si portabil la doar 7kg greutate.

 • Structura realizata din segmente numerotate “Click”. Usor de instalat in cateva minute fara cunostinte sau unelte.

 • Reutilizabile: Sistemele Pop Up Spider si printurile textile sunt usor de transportat, depozitat si refolosit. Sisteme 100% modulare, portabile, cu printuri textile realizate sustenabil si ecologic.
 • Husa Textila personalizata se poate spala in siguranta la 30°C fara pierderea culorilor.

 • Geanta de transport cu manere inclusa la fiecare comanda. Portabilitate maxima.

 • Refacerea printului sau comanda un nou print textil personalizat, direct de la producator.

 • Garantie de la Producator pentru sisteme (5 ani) si printuri textile personalizate (2 ani).

Print textil inclus la fiecare comanda ✔

 • Husa textila cu print simplu sau dubla-fata, personalizata cu grafica dorita este inclusa la fiecare comanda.

 • Printurile textile sunt realizate “in-house” prin sublimare, fara substante nocive sau mirosuri neplacute. Printurile textile sunt 100% reciclabile si nu contin PVC.

 • Print prin sublimare la calitate fotografica ce acopera integral structura. Vizibilitate garantata in orice conditii.

 • Printurile textile sunt usor de transportat in aceeasi geanta cu sistemul, se impaturesc fara cute, pot fi refolosite si depozitate pe termen lung.

 • Materialele textile pe care tiparim sunt produse in Europa (DE, NL, FR) si certificate conform STANDARD 100 OEKO-TEX®.

 • Materialele textile folosite sunt ignifuge (certificare FR clasa B), rezistente la taieturi, zgarieturi si folosiri repetate.

 • Garantie printuri textile direct de la producator | Reprint direct la producator.
Pop Up Textil Arc 300x230 cm

Sistem modular cu montaj rapid “Click”

Pop Up Textil Arc 300×230 cm este realizat din profile tubulare din aluminiu anodizat ultra-usor cu diametrul de 32 mm, prevazut cu sistem “Click” pentru un montaj rapid si sigur.

Fiecare segment este numerotat in capete, instalarea fiind rapida, intuitiva si sigura, formand structura autoportanta in cel mai scurt timp.

Nu este nevoie de experienta sau scule pentru montajul structurii, timpul de instalare fiind de 4-5 minute, inclusiv echiparea cu husa textila personalizata, inclusa la comanda dvs.

Informații suplimentare

Greutate7 kg
Dimensiuni300 × 230 × 52 cm
Dimensiuni Fisier Print:

318 × 233 cm

Forma

Arc de cerc, structura autoportanta

Material Structura

Profil tubular din aluminiu anodizat, diametru 32 mm, prevazut cu sistem "click" pentru interconectarea segmentelor numerotate.

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu cheder siliconic, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Accesorii incluse

Geanta de transport cu manere

Dimensiuni Transport

30 × 21 × 74 cm

Pregatire Fisier Print

Vezi mai jos dimensiunile de incadrare pentru pregatirea fisierului de print. Instructiunile complete pentru realizarea machetei grafice sunt disponibile in format PDF aici: PopUp Textil Arc 300 x 230 cm
Sablon Grafic Scara 1/1:  PTZ-A3023 Sablon

 

Productie si Livrare

Dupa plasarea unei comenzi vei primi un email de confirmare si informatii utile despre realizarea si livrarea produselor.

SuperPrint.ro va livra produsele direct din stoc si ofera trei variante privind Termenul de Livrare (Productie + Transport):

Termenul Standard este de 4-5 zile lucratoare si presupune:

 1. Pregatirea si imprimarea printului textil – grafica primita de la client este procesata si pregatita pentru productie.
 2. Prelucarea printului textil pentru montaj pe sistemul de expunere, coasere, adaugare elemente de prindere, test de calitate.
 3. Ambalare produse si Livrare la destinatia finala prin curierat rapid la orice adresa din Romania sau varianta de ridicare personala de la Sediul SuperPrint.

Daca ai nevoie de un termen de livrare mai rapid, oferim serviciile:

Expres (2-3 zile lucratoare) si Urgent (1-2 zile lucratoare) ce presupun procesarea comenzii in regim prioritar.

Pentru orice intrebari si nelamuriri, ne poti contacta pe numerele: M: +40 726.129.691 sau M: +40 723.361.82 sau prin Formularul de contact rapid.

Proiecte Recente

S-ar putea să-ți placă și…