Pop Up Desk LED 100×100 cm

Pop Up Desk LED 100×100 cm

1890.00 lei2268.00 lei + TVA

Pop Up Desk LED 100×100 cm este un sistem complet info-desk/counter expozitional cu structura usoara si print textil inclus. Sistemul portabil este cel mai des intalnit ca parte a unui stand expozitional sau ca infodesk pentru produse si servicii, in cadrul spatiilor comerciale, expozitii, evenimente, mall-uri, hipermarketuri, etc.

Fisierul de print poate fi incarcat mai jos conform schitei de incadrare a produsului. Astfel va putem garanta cel mai scurt timp de realizare si livrare a comenzii.

Produsul se livreaza gratuit in geanta de transport rezistenta, oriunde in Romania, prin curier rapid.

Standard (4-5 Zile Lucratoare)Expres (2-3 Zile Lucratoare)Urgent (1-2 Zile Lucratoare)
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Pop Up Desk LED 100×100 cm este un sistem complet info-desk/counter expozitional cu sistem de iluminare LED perimetrala si print textil inclus. Sistemul portabil este cel mai des intalnit ca parte a unui stand expozitional sau ca infodesk pentru produse si servicii, in cadrul spatiilor comerciale, expozitii, evenimente, mall-uri, hipermarketuri, etc.

Montaj si transport:

Sistemul de afisare ofera posibilitatea de afisare pe una sau ambele fete, se monteaza rapid si usor fara alte scule sau experienta, elementele modulare fiind numerotate si interconectabile.  Alimentarea cu curent este pozitionata sub profil, fiind protejata si discreta.

 

Echipare cu printuri textile:

Pop Up Desk LED 100×100 cm se personalizeaza cu un print textil dotat cu cheder siliconic perimetral ce se monteaza cu usurinta in canalul special din profil, afisand informatia dorita. Printul textil este pliabil, usor de transportat si depozitat si se poate spala in siguranta la 30°C pentru refolosire. Printul textil este usor elastic, ignifug (certificare FR clasa B – s1) si este printat numai cu cerneluri ecologice, fara miros sau alti solventi nocivi.

Pregatirea fisierului de print:

Caracteristici fisier de tipar:

• Format: PDF sau TIF (cu compresie LZW)
• Rezolutie: 100 – 150 ppi (pentru scara 1:1)
• Pentru un negru intens este recomandata combinatia
CMYK 80/70/70/100.
• Nu este recomandata folosirea textelor sau liniilor mai subtiri de 1 mm.
• Fonturile pot fi embedded sau convertite la curbe.

Descarca documentele PDF pentru Pop Up Desk LED 100×100 cm:
Fisa Tehnica Pop Up Desk LED 100×100 cm
Sablon grafic scara 1:1 Pop Up Desk LED 100×100 cm

Fisierele finale de grafica pot fi incarcate direct pe pagina produsului sau pot fi trimise ulterior plasarii unei comenzi.
Optional, ne puteti contacta pentru realizarea graficii personalizate pentru sistemul de expunere dorit.

Informații suplimentare

Culoare

Gri metalizat, Negru

Forma

Drept

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu cheder siliconic, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu