VIII.1 – Livrarea Produselor

I. Livrarea produselor in Romania:

Produsele comandate se livreaza gratuit in orice localitate din Romania prin FAN Courier la adresa menționată în comandă, exceptând zilele de weekend, precum și sărbătorile legale. Dupa realizarea comenzii si plasarea coletului la curier, firma de curierat va trimite instiintari prin SMS/Email privind statusul expeditiei.

Termenul de Livrare este format din timpul de productie/realizare a comenzii si durata de transport/tranzit a produselor comandate prin serviciul de curierat rapid.

Procesarea comenzii va incepe dupa efectuarea platii integrale a produselor si serviciilor comandate.

Durata de transport pentru livrare in Romania este de 24-48 ore pentru operatorii de curierat rapid, din momentul preluarii coletelor de catre curier.
Un numar de AWB pentru urmarire a expeditiei va fi generat si transmis prin Email sau SMS pentru monitorizarea livrarii dvs. in timp real.

Nu suntem raspunzatori pentru eventualele intarzieri cauzate de compania de curierat. Orice pierdere, deteriorare sau distrugere a unei comenzi pe parcursul transportului catre destinatar este responsabilitatea transportatorului.

 

II. Ridicare din sediul SuperPrint din Bucuresti:

SuperPrint.ro ofera posibilitatea ridicarii personale a produselor comandate de la adresa punctului de lucru: Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, Sector 2 , Bucuresti, Romania 020335
Programul de lucru pentru ridicarea produselor este de Luni pana Vineri intre orele 09.00-17.00.
Ne puteti contacta pe numerele de telefon:+40 314.254.073 ; +40-721.262.407

VIII.2 – Anularea unei Comenzi

Anularea unei comenzi plasate se poate realiza:
– In maxim 24 ore de la plasarea pe site , daca nu a fost confirmata anterior de client prin email sau telefonic cu un Operator SuperPrint.
– Inaintea intrarii in productie (imprimare) a printurilor comandate cu grafica clientului sau inainte de realizarea manoperei pentru sistemele de expunere comandate si confirmate de client.

Orice suma achitata in avans prin Ordin de plata sau Card Bancar va fi restituita in contul Beneficiarului in termen maxim de 20 zile lucratoare.

O comanda nu poate fi anulata daca a fost confirmata anterior iar productia produselor comandate este in curs de realizare sau a fost finalizata. 

VIII.3 – Returnarea produselor

SuperPrint.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Daca un produs receptionat de la SuperPrint.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;
– printuri textile realizate conform schitelor de productie aprobate si cu Bun de Tipar (BT)
– produse personalizate permanent la cererea clientului.