In cadrul expozitiei Exhibitor – GlobalShop 2014 din Las Vegas, standului Matrix Frame i-a fost decernat premiul pentru “Cel mai Bun Stand” din categoria standurilor portabile/modulare sub 55 mp. Aceasta distinctie este si mai importanta pentru ca ea vine dupa succesul inregistrat in luna februarie, la cel mai mare targ de retail din lume – EuroShop 2014 Düsseldorf, unde din peste 2000 de expozanti si standuri spectaculoase Matrix Frame a primit “Mentiune Speciala” pentru standul sau.

Construit in jurul casetelor luminoase cu iluminare LED si a solutiilor inovative de expunere a produselor direct pe bannerul textil, standul Matrix Frame are ca elemente definitorii 3 arce luminoase cu inaltimea de peste 3.5 m si cu o deschidere de 8 m, fara puncte intermediare de sprijin. Lumina uniforma chiar si pe suprafete albe, intensitate luminoasa crescuta, dimensiunile spectaculoase si printurile de calitate superioara sunt doar cateva din atributele care au diferentiat clar standul Matrix Frame de competitori.

Matrix Frame este un sistem nou de afisare a mesajului dvs. publicitar, extrem de versatil si usor de folosit. Componentele principale o reprezinta profilele de aluminiu, usor de transportat si imbinat, si printul textil, prevazut cu o banda de silicon care se fixeaza pe profilele de aluminiu. Conceput initial ca o alternativa revolutionara de afisare a bannerelor in magazine si spatii comerciale, Matrix Frame are acum aplicatii si utilizari din cele mai variate: bannere simpla fata sau dubla fata, casete luminoase de ultima generatie, simpla sau dubla fata, display-uri, standuri expozitionale, etc. Oricare din aplicatiile de mai sus poate fi montata pe perete, suspendata de tavan sau asezata pe podea.

In calitate de distribuitor pentru Romania, SuperPrint produce si distribuie orice tip de display pentru bannere, luminos sau neluminos, folosind sistemul Matrix Frame. Casetele luminoase simpla sau dubla fata cu print textil folosesc exclusiv iluminarea LED, utilizand modulele speciale POWER LED, produse in Olanda in exclusivitate de Matrix Frame.

Pentru detalii complete si exemple de aplicatii vizitati site-ul dedicat www.matrixframe.ro.