Matrix Frame este un sistem de expunere a printurilor textile cu cheder siliconic foarte versatil si usor de utilizat. Componentele principale o reprezinta profilele de aluminiu, usor de transportat si imbinat, si bannerul textil prevazut cu un cheder de silicon care se fixeaza pe profilele de aluminiu. Conceput initial ca o alternativa revolutionara de afisare a bannerelor in magazine si spatii comerciale, Matrix Frame are acum aplicatii si utilizari din cele mai variate: bannere simpla fata sau dubla fata, casete luminoase de ultima generatie, simpla sau dubla fata, display-uri, standuri expozitionale, etc. Oricare din aplicatiile de mai sus poate fi montata pe perete, suspendata de tavan sau asezata pe podea.

Utilizarea extrem de simpla este unul din motivele pentru care Matrix Frame are un succes enorm in Europa si in lume. Principiul de functionare este simplu: profilele de aluminiu sunt debitate la lungimea dorita (pentru dimensiuni mari se folosesc mai multe profile imbinate), iar colturile sunt taiate in unghi de 45 grade. Cu ajutorul unor coltare din otel, cele 2 laturi care formeaza un colt sunt imbinate perfect, fara alte unelte. Cu 4 astfel de “colturi” se formeaza o rama de orice dimensiune, in doar cateva minute. Dupa imbinare, ramei din aluminiu i se ataseaza diverse accesorii, in functie de destinatia finala (picioare de sustinere pe podea, cabluri de agatat in tavan, suporti pentru perete, etc). La sfarsit, bannerul textil se intinde pe rama de aluminiu, banda de silicon cu care este prevazut bannerul fiind foarte usor fixata in canalul special cu care este prevazut profilul.

In calitate de distribuitor pentru Romania, SuperPrint produce si distribuie orice tip de rame sau casete pentru bannere textile cu cheder siliconic, iluminate sau simple, folosind sistemul Matrix Frame. Casetele luminoase simpla sau dubla fata cu backlit textil folosesc exclusiv iluminarea LED, utilizand modulele speciale POWER LED, produse in exclusivitate de Matrix Frame.

Pentru detalii complete si exemple de aplicatii vizitati site-ul dedicat www.matrixframe.ro.

Cauti ceva similar?
Scrie-ne pe office@superprint.ro sau foloseste Formularul rapid pentru informatii personalizate despre produsele SuperPrint.