casete luminoase portabile

Home>Tag:casete luminoase portabile

SuperPrint la Print&Sign 2019

In perioada 09 - 12.09.2019 am participat cu stand propriu la singura expozitie destinata comunicarii vizuale din SE Europei - Print&Sign 2019. Am prezentat cu aceasta ocazie in premiera nationala cea mai variata gama de casete luminoase portabile cu print textil - LumitexGO.  Disponibile in doua variante constructive - aluminiu anodizat si plastic dur alb - casetele luminoase portabile LumitexGO se livreaza intotdeauna cu geanta de transport, sistem de [...]

Caseta Luminoasa Backlit Textil – Lego

Pentru clientul Lego s- a folost o caseta luminoasa Backlit Textil, potrivita in orice locatie.Printurile pe backlit textil cu cheder siliconic pot fi impaturite si transportate in siguranta in interiorul gentii de transport.Se livreaza intotdeauna cu geanta de transport solida, cu roti, maner retractabil si protectie buretata. Cauti ceva similar? Suna la +40-721.262.406 sau completeaza acest formular rapid!

Stand Expo – Astra Zeneca

Pentru proiectul Astra Zeneca s-a construit un stand cu casete luminoase realizate din profile Matrix Frame si iluminare perimetrala cu module led. Aceste casete sunt ultra slim, incastabile, cu totemuri luminoase. Printurile se pot impacheta si transporta pliate, fara a se deteriora si fara a avea cute. Cauti ceva similar? Suna la +40-721.262.406 sau completeaza acest formular rapid!

Caseta Luminoasa Backlit Textil – Aqua Carpatica

Casetele luminoase produse pentru Aqua Carpatica au fost un real succes. Aceste casete au structura modulara, cu canal pentru profile expozitionale tip Octanorm si conectori pentru unghiuri de 90 si 180 grade. Se pot realiza foarte usor standuri portabile iluminate de dimensiuni mici si medii. Cauti ceva similar? Suna la +40-721.262.406 sau completeaza acest formular rapid!

Casete Luminoase Backlit Textil – George Enescu

Festivalul Geoerge Enescu a fost pentru noi un proiect amplu si de mare anvergura. Casetele Luminoase pe care le-am pregatit pentru acest festival pot fi utilizate atat in configuratie fata-verso (cu doua printuri), cat si in configuratie simpla fata (un print si un blockout). Casete luminoase portabile din aluminiu anodizat au adancimea de doar 8 cm si sistem integrat de iluminare POWER LED. Cauti ceva similar? Suna la +40-721.262.406 sau completeaza [...]

Go to Top