Caseta Luminoasa Portabila 200×200 cm

Caseta Luminoasa Portabila 200×200 cm

300.00 lei4200.00 lei +TVA

Caseta Luminoasa Portabila 200×200 cm – profil frameless dubla-fata cu 2 printuri textile personalizate la calitate fotografica. Casetele Luminoase Portabile sunt solutia ideala de expunere iluminata cu impact vizual maxim in showroom-uri, targuri si expozitii, retail POS, centre comerciale, muzee si hoteluri, fiind remarcabile prin eficienta vizuala si portabilitatea ridicata.

Sistemul complet se livreaza gratuit prin curier rapid oriunde in Romania in geanta textila rezistenta, prevazuta cu fermoar si manere.

SKU: CLP-S200200 Categorie: Etichetă:

Descriere

Caseta Luminoasa Portabila 200×200 cm cu profil frameless din aluminiu anodizat cu adancimea de doar 8 cm si sistem integrat de iluminare POWER-LED.

Iluminare in culori vibrante:

Iluminarea dubla-fata a printurilor textile cu grafica personalizata este clara si vibranta, oferind o promovare vizuala placuta si atractiva chiar si de la distanta. Sistemul integrat bazat pe LED-uri eficiente garanteaza o durata lunga de viata si costuri minime de consum.

Design modular / Portabilitate maxima:

Montajul este facil si rapid, fara unelte gratie conectorilor modulari “Quick-fix”.  –Vezi video.
Profilul ramei frameless are un aspect placut si minimalist, oferind cea mai mare suprafata de afisare backlit disponibila. Caseta portabila este prevazuta cu 2 talpi solide si 2 bare transversale pentru stabilitate maxima. Accesorii de prindere sunt incluse pentru a forma mai multe cadre interconectate – Vezi video

Printuri textile personalizate:

Caseta Luminoasa Portabila include 2 printuri textile personalizate la rezolutie mare, dotate cu cheder siliconic. Printurile pot fi utilizate atat in configuratie fata-verso (cu 2 printuri backlit), cat si simpla fata (un print + un blockout). Profilul special permite decorarea rapida cu printuri textile prevazute cu cheder siliconic.

Transport si Depozitare:

Caseta Luminoasa Portabila 200×200 cm se livreaza in geanta textila rezistenta prevazuta cu manere. Printurile pot fi impaturite si transportate in siguranta in interiorul gentii de transport.

Dimensiuni Casete Luminoase Portabile:

Schita de Incadrare Caseta Luminoasa Portabila 200x200cm

Informații suplimentare

Greutate 14 kg
Dimensiuni 200 × 200 × 8 cm
Dimensiuni Fisier Print:

202 × 202 cm

Luminozitate

5760 Lumeni/m²

Culoare LED

6500 K – Alb rece

Material Structura

Aluminiu anodizat

Culoare

Gri metalizat

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu cheder siliconic, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Accesorii incluse

Sursa de alimentare 220V, Talpi de fixare la sol, Accesorii de fixare si prindere, Ghid de utilizare

Dimensiuni Transport

113 × 45 × 13 cm

Pregatire Fisier Print

Vezi mai jos dimensiunile de incadrare pentru pregatirea fisierului de print. Instructiunile complete pentru realizarea machetei grafice sunt disponibile in format PDF aici: Caseta Luminoasa Portabila 200 x 200 cm.

Productie si Livrare

Dupa plasarea unei comenzi vei primi un email de confirmare si informatii utile despre realizarea si livrarea produselor.

SuperPrint.ro va livra produsele direct din stoc si ofera trei variante privind Termenul de Livrare (Productie + Transport):

Termenul Standard este de 4-5 zile lucratoare si presupune:

  1. Pregatirea si imprimarea printului textil – grafica primita de la client este procesata si pregatita pentru productie.
  2. Prelucarea printului textil pentru montaj pe sistemul de expunere, coasere, adaugare elemente de prindere, test de calitate.
  3. Ambalare produse si Livrare la destinatia finala prin curierat rapid la orice adresa din Romania sau varianta de ridicare personala de la Sediul SuperPrint.

Daca ai nevoie de un termen de livrare mai rapid, oferim serviciile:

Expres (2-3 zile lucratoare) si Urgent (1-2 zile lucratoare) ce presupun procesarea comenzii in regim prioritar.

Pentru orice intrebari si nelamuriri, ne poti contacta pe numerele: M: +40 726.129.691 sau M: +40 723.361.82 sau prin Formularul de contact rapid.

S-ar putea să-ți placă și…

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top