Caseta Luminoasa Portabila 100×230 cm

Caseta Luminoasa Portabila 100×230 cm

180.00 lei2640.00 lei +TVA

Caseta Luminoasa Portabila 100×230 cm – profil frameless dubla-fata cu 2 printuri textile personalizate la calitate fotografica. Casetele Luminoase Portabile sunt solutia ideala de expunere iluminata cu impact vizual maxim in showroom-uri, targuri si expozitii, retail POS, centre comerciale, muzee si hoteluri, fiind remarcabile prin eficienta vizuala si portabilitatea ridicata.

Sistemul complet se livreaza gratuit prin curier rapid oriunde in Romania, in cutie dedicata de transport sau in geanta textila rezistenta, prevazuta cu fermoar si manere.

SKU: CLP-S100230 Categorie: Etichetă:

Descriere

Caseta Luminoasa Portabila 100×230 cm cu profil frameless din aluminiu anodizat cu adancimea de doar 8 cm si sistem integrat de iluminare POWER-LED.

Iluminare in culori vibrante:

Iluminarea dubla-fata a printurilor textile cu grafica personalizata este clara si vibranta, oferind o promovare vizuala placuta si atractiva chiar si de la distanta. Sistemul integrat bazat pe LED-uri eficiente garanteaza o durata lunga de viata si costuri minime de consum.

Design modular / Portabilitate maxima:

Montajul este facil si rapid, fara unelte gratie conectorilor modulari “Quick-fix”.  –Vezi video.
Profilul ramei frameless are un aspect placut si minimalist, oferind cea mai mare suprafata de afisare backlit disponibila. Caseta portabila este prevazuta cu 2 talpi solide si bara centrala de suport pentru stabilitate. Accesorii de prindere sunt incluse pentru a forma mai multe cadre interconectate – Vezi video

Printuri textile personalizate:

Caseta Luminoasa Portabila include 2 printuri textile personalizate la rezolutie mare, dotate cu cheder siliconic. Printurile pot fi utilizate atat in configuratie fata-verso (cu 2 printuri backlit), cat si simpla fata (un print + un blockout). Profilul special permite decorarea rapida cu printuri textile prevazute cu cheder siliconic.

Transport si Depozitare:

Caseta Luminoasa Portabila 100×230 cm se livreaza in cutie de transport compartimentata sau in geanta textila rezistenta, ambele prevazute cu manere. Printurile pot fi impaturite si transportate in siguranta in interiorul gentii de transport.

Dimensiuni Casete Luminoase Portabile:

Schita de Incadrare Caseta Luminoasa Portabila 100x200cm

Dimensiuni pentru transport : 127 × 40 × 12 cm

Informații suplimentare

Greutate 9 kg
Dimensiuni 100 × 230 × 8 cm
Dimensiuni Fisier Print:

102 × 232 cm

Luminozitate

5760 Lumeni/m²

Culoare LED

6500 K – Alb rece

Material Structura

Aluminiu anodizat

Culoare

Gri metalizat

Material Print

Material textil cu elasticitate ridicata dotat cu cheder siliconic, ignifug – certificare FR clasa B – s1, d0, fara PVC (reciclabil), imprimat prin sublimare cu cerneala ecologica pe baza de apa.

Accesorii incluse

Sursa de alimentare 220V, Talpi de fixare la sol, Accesorii de fixare si prindere, Ghid de utilizare

Dimensiuni Transport

127 × 40 × 12 cm

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top