Prietenii nostri de la Amalt Training ne-au solicitat ajutorul pentru realizarea conceptului si productia materialelor publicitare necesare deschiderii celui mai nou si modern studio de fitness EMS din Romania. Pentru ca intreg conceptul Amalt Training se bazeaza pe exclusivitate, eleganta si confort maxim, am ales impreuna cele mai bune solutii pentru materialele publicitare si conceptul grafic folosit.

Am realizat astfel casete luminoase cu iluminare LED si print pe backlit textil, am decorat toate suprafetele vitrate cu autocolant sablare de calitate superioara, am realizat integral brandingul Amalt Training pornind de la sigla, carti de vizita, flyere de prezentare, website, grafica pentru Facebook, am realizat panoul pentru conferinta de deschidere, am furnizat chiar si suporturile din plexiglas necesare afisarii elegante a tipariturilor realizate tot de SuperPrint.

Merita sa vizitati Amalt Training atat pentru beneficiile incredibile ale tehnologiei EMS (care se pot observa cu un antrenament de proba de doar 20 minute), cat si pentru a vedea “pe viu” rezultatul muncii noastre.

Formular cerere rapida:

Serviciile sau produsele despre care doriti mai multe informatii