Casetele luminoase pentru interior au fost intotdeauna un punct de atractie major pentru orice spatiu, punand in valoare excelent mesajul publicitar al oricarei campanii. Indiferent daca vorbim de producatorii de tigari sau de marii retaileri de cosmetice, indiferent daca vorbim de spatii premium, precum muzeele, aeroporturile sau showroom-urile marcilor auto de lux sau de magazinele mici de la parterul blocului sau, casetele luminoase au fost si sunt principalul mijloc de cumunicare pentru campanii de marketing si de brand, pentru lansari de produse noi, reduceri de sezon, etc.
In marea majoritate a cazurilor, aceste casete luminoase folosesc ca si parte frontala un panou acrilic (stiplex/plexiglas, etc) de diferite grosimi, peste care se monteaza un film backlit imprimat cu mesajul publicitar. La fiecare campanie noua, backlit filmul se schimba si astfel caseta luminoasa afiseaza un alt mesaj.
Datorita limitarilor specifice materialelor folosite (latimea maxima a backlit filmului este 152 cm, suprafata de plastic reflecta lumina, rame vizibile frontal pentru prinderea panoului grafic, etc) si din dorinta de a crea un nou tip de caseta luminoasa, care sa elimine aceste dezavantaje si care sa confere campaniilor publicitare un aspect superior, premium, am introdus pe piata din Romania casetele luminoase cu bannere textile SEG.
Denumirea de bannere SEG este prescurtarea de la Silicone Edge Graphics, o metoda revolutionara de finisare si fixare a bannerelor tiparite, avand pe conturul printului o banda subtire de silicon, care se fixeaza perfect in canalul special al profilului de aluminiu.
Caracteristicile tehnice si materialele folosite (profile aluminiu, iluminare LED si bannere backlit textile) confera acestor casete luminoase avantaje certe fata de solutiile clasice, printre cele mai importante fiind:
  • Bannerele textile confera un aspect placut, super-premium;
  • Fara reflexii de lumina;
  • Fixare perfecta, fara cute, chiar daca se transporta impaturite;
  • Metoda inovativa de prindere fara rama vizibila;
  • 100% ecologic, marea majoritate a materialele textile fiind realizate din fibre reciclate;
  • Iluminare LED, economica (costuri mai reduse cu pana la 80% fata de iluminatul clasic cu neon) dar in acelasi timp extrem de uniforma si cu luminozitate puternica;
  • Costuri de transport reduse cu pana 84% – toate componentele unei astfel de casete luminoase se transporta dezasamblate, in cutii plate, usor de transportat.
  • Schimbarea ulterioara a printurilor este extrem de facila, nefiind nevoie de personal specializat, orice persoana din locatie avand nevoie de cateva minute pentru a instala perfect un banner textil;
  • Diferentiere clara fara de restul competitorilor.

SuperPrint produce si comercializeaza din stoc orice tip de casete cu print textil si cheder siliconic, simpla sau dubla fata, cu dimensiuni de pana la 20 X 3 m. Mai multe detalii gasiti aici.

Formular cerere rapida:

Serviciile sau produsele despre care doriti mai multe informatii