web analytics

Tehnologii

Productia Publicitara a evoluat atat de mult in ultimul timp, incat nu mai inseamna demult doar industria semnelor si a reclamelor publicitare.  In zilele noastre, produsele si tehnologiile industriei publicitare se intalnesc peste tot, de la amenajari  interioare pana la decoruri de teatru si TV, de la corpuri de iluminat pana la tablouri pe panza,  de la mobila si obiecte din lemn decorate pana la ambalaje ecologice.

Tehnologii

Din dorinta de a satisface o gama cat mai larga din nevoile clientilor sai, am adaugat permanent servicii si tehnologii noi in portofoliul nostru, mentinand in tot acest timp aceleasi standarde inalte de calitate pentru serviciilor prestate.  Investim in permanenta in echipamente si solutii noi pentru productia publicitara si in acest moment, oferim clientilor nostri:

 • printuri mari dimensiuni indoor/outdoor  - imprimare in rola, latime maxima 3200 mm, orice tip de material (autocolant, hartie, banner, mesh, blockout, panza canvas, filme pentru display-uri, backlit, etc), cerneala latex / eco-solvent / UV, rezolutie maxima 1440 DPI.
 • printuri mari dimensiuni indoor/outdoorimprimare flatbed, latime maxima 3000 mm, orice tip de placi sau materiale rigide (PVC, materiale acrilice, foam, kappa, etc), cerneala UV, rezolutie maxima 720 DPI.
 • print digital/offset – pliante, afise, fluturasi, foi cu antet, brosuri, cataloage, reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, agende, calendare, mape, plicuri personalizate, etc.
 • decupare autocolant la cutter plotter – orice tip de autocolant, colorat in masa sau imprimat, senzor optic pentru taierea pe contur a autocolantului imprimat, latime maxima 1370 mm.
 • laminare – folie cu protectie UV, mata/lucioasa, pentru orice tip de material imprimat, latime maxima 1650 mm.
 • debitare printuri – trimmer pentru taierea cu precizie a materialelor imprimate, latime maxima 2500 mm.
 • inramare panza canvas pe rame sasiu –  toate tablourile si reproducerile de arta imprimate in-house pe panza canvas sunt intinse pe rame sasiu speciale, identice cu cele folosite la tablourile pictate.
 • montaj autocolant – echipele noastre experimentate  pot decora cu orice tip de autocolant (tiparit, de sablat, colorat, pentru protectie solara, window graphics, pentru pardoseli) suprafete variate, de la placi PVC, plexiglas, foam, kappa, stadur, pana la geamuri si vitrine,  lemn si MDF, tabla, pardoseli, etc atat pentru interior cat si exterior.
 • creatie grafica, DTP – pentru toti clientii nostri oferim servicii de creatie grafica si DTP; realizam machete pentru tipar, carti de vizita, sisteme expozitionale, casete luminoase, pliante si cataloage, site-uri si bannere online.
 • web design & development, SEO – conceptie grafica si programare pentru orice tip de site sau magazin online; tehnici SEO si Social Media, promovare Google Adwords, etc.
 • debitare profile aluminiu - pentru imbinari perfecte, taiere in orice unghi intre  0 – 45  - 90  grade, la orice dimensiune.
 • solutii de iluminat cu LED - promovam iluminarea cu LED-uri ca alternativa ecologica si mult mai fiabila fata de sistemele de iluminat clasice bazate pe neon.

Tehnologii

 • montaj panouri si casete luminoase –  pentru toata semnalistica exteriora produsa de catre noi oferim si servicii complete de transport si montaj, in orice localitate din tara.
 • proiectare si autorizare lucrari de semnalistica exterioara – intocmirea documentatiei complete si a dosarului DTAC in vederea obtinerii Certificatului de Urbanism si a Autorizatiei de Construire pentru proiectele de semnalistica exterioara.

 


© 2017 SuperPrint.ro