web analytics

Servicii de Laminare

Servicii de Laminare
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Mostre disponibile

Laminarea este procedeul prin care un material printat este acoperit cu o folie de protectie pentru a-i creste rezistenta la factorii mecanici si la factorii de mediu (soare, raze UV, apa). Laminarea se poate realiza doar pe partea tiparita sau pe ambele parti ale materialul (numita deseori si incapsulare, cand printul este acoperit pe ambele parti si pe lateral cu folie de laminare).

Foliile de laminare utilizate sunt transparente, cu aspect lucios sau mat sau cu diverse texturi, in functie de utilizarea finala. De exemplu, foliile de laminare pentru autocolantul de pardoseli au o textura rugoasa, pentru o rezistenta crescuta si pentru o protectie foarte buna anti-alunecare.

Super Print detine in portofoliul sau echipamente de laminat cu latimea maxima de 165 cm si ofera servicii de laminare pentru orice material realizat in atelierul propriu. Laminarea este folosita in special pentru hartia sau autocolantul printat si pentru realizarea panourilor grafice folosite la personalizarea sistemele expozitionale.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2017 SuperPrint.ro