web analytics

Rollup Banner si Stand Popup – PWC

Rollup Banner si Stand Popup – PWC

Rollup Banner Clasic si set complet de panouri pentru stand Popup curbat in configuratie 3×3. Rollup Bannerul ales reprezinta varianta economica a gamei noastre de displayuri rollup, avand insa o calitate net superioara fata de sistemele similare de pe piata. In plus, este livrat intotdeauna cu geanta de transport dubla, cu protectie buretata. Pentru panoul grafic am folosit blockout film, un material special pentru displayuri retractabile, perfect opac (impiedica trecerea luminii, astfel incat bara de sustinere nu este vizibila), cu suprafata satinata.

Panourile grafice pentru Popup Spider au fost realizate folosind un material premium, blockout banner, cu spate de culoare gri, perfect opac (pentru a nu fi vizibila structura din spate), rigid (pentru o aliniere perfecta) si foarte stabil dimensional in timp.

Priunturile pentru Rollup Banner si Popup Spider au fost realiyate folosind tehnologia ecologica HP Latex, cu cerneluri fara miros si fara solventi sau alti compusi daunatori, folosind o rezolutie fotografica de 1200 DPI, cu durabilitate in timp de peste 2 ani.


© 2017 SuperPrint.ro