web analytics

Rollup Banner – PWC

Rollup Banner – PWC

Un set de 4 Rollup Bannere Clasic, personalizate cu 4 vizualuri diferite cu noul branding PWC. Printurile au fost realizate pe film blockout pentru rollup, perfect opac, cu o foarte buna stabilitate dimensionala, folosind tehnologia HP Latex cu cerneala ecologica,  fara solventi sau miros neplacut, la rezolutie fotografica.

Finisarea completa a printurilor si montajul  lor pe sistemele rollup banner  s-a realizat in atelierul propriu, in mai putin de 2 ore. Rollup Bannerele au fost livrate cu geanta de transport de calitate superioara prevazuta cu fermoar perimetral si pereti buretati pentru protectia suplimentara a casetei din aluminiu.

Rollup Banner Clasic este alegerea economica din oferta noastra de rollup bannere, insa in acelasi timp de calitate net superioara fata de produsele similare de pe piata. Desi este un rollup ieftin, caseta este realizata integral din aluminiu (inclusiv mecanismul interior), iar geanta de transport nu este doar un sac textil care se destrama la prima utilizare, ci este prevazuta cu un fermoar de calitate si are peretii buretati pentru protectie suplimentara.


© 2017 SuperPrint.ro