Sistem expozitional PopUp Spider din noua generatie de sisteme de expunere cu panou grafic textil atasat permanent de structura. Fara bare magnetice si panouri care se imbina, acest PopUp Textil reprezinta o noutate absoluta pe piata datorita modului inovativ de personalizare si instalare.
Principala noutate a acestui PopUp Textil o reprezinta panoul grafic imprimat pe material textil (panza fabric), atasat permanent de structura prin intermediul benzilor velcro foarte puternice. In acest fel, instalarea este extrem de rapida si usoara, nefiind nevoie decat sa scoateti structura din geanta si sa o intindeti, panoul grafic fiind tensionat automat:

Sunt disponibile configuratii drepte, 3×3 (suprafata vizibila frontal 2250 X 2250 mm) sau 3×4 ( suprafata vizibila frontal 3000 X 2250 mm). Optional, panoul grafic se poate continua si pe cele 2 laterale, astfel incat structura sa fie acoperita in intregime.

Panoul grafic imprimat pe material textil (panza fabric) asigura o eleganta aparte acestui tip de PopUp, dar in acelasi timp este foarte rezistent, se poate refolosi de nenumarate ori, si daca e nevoie, se poate spala.

Caracteristici:

  • legaturi “quick-fix”– montaj si aliniere rapida a structurii;
  • geanta din material textil cu roti– inclusa in pretul sistemului, geanta este prevazuta cu roti si maner extensibil si are compartimente pentru depozitarea tuturor componentelor (panouri grafice, spoturi si structura).
  • brate de fixare mecanice, solide, pentru o tensionare perfecta a printului;
  • picioare ajustabile– pentru suprafetele care nu sunt perfect drepte;
  • instalare rapida si foarte usoara – fara bare magnetice si seturi de panouri grafice de atasat de structura;