web analytics

Cum functioneaza Matrix Frame ?

Cum functioneaza Matrix Frame ?
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Portabil

functionalitate

Montaj fara Scule

functionalitate

Iluminare LED

functionalitate

Print Ecologic

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Instalare: 5-10 min

Matrix Frame este un sistem de afisare a mesajului dvs. publicitar extrem de versatil si usor de folosit. Componentele principale o reprezinta profilele de aluminiu, usor de transportat si imbinat, si printul textil, prevazut cu o banda de silicon care se fixeaza pe profilele de aluminiu. Conceput initial ca o alternativa revolutionara de afisare a bannerelor in magazine si spatii comerciale, Matrix Frame are acum aplicatii si utilizari din cele mai variate: bannere simpla fata sau dubla fata, casete luminoase de ultima generatie, simpla sau dubla fata, display-uri, standuri expozitionale, etc. Oricare din aplicatiile de mai sus poate fi montata pe perete, suspendata de tavan sau asezata pe podea.

Utilizarea extrem de simpla este unul din motivele pentru care Matrix Frame are un succes enorm in Europa si in lume. ┬áPrincipiul de functionare este simplu: profilele de aluminiu sunt debitate la lungimea dorita (pentru dimensiuni mari se folosesc mai multe profile imbinate), iar colturile sunt taiate in unghi de 45 grade. Cu ajutorul unor coltare din otel, cele 2 laturi care formeaza un colt sunt imbinate perfect, fara alte unelte. Cu 4 astfel de “colturi” se formeaza o rama de orice dimensiune, in doar cateva minute. Dupa imbinare, ramei din aluminiu i se ataseaza diverse accesorii, in functie de destinatia finala (picioare de sustinere pe podea, cabluri de agatat in tavan, suporti pentru perete, etc). La sfarsit, bannerul textil se intinde pe rama de aluminiu, banda de silicon cu care este prevazut bannerul fiind foarte usor fixata in canalul special cu care este prevazut profilul.

In calitate de distribuitor pentru Romania, Super Print produce si distribuie orice tip de display pentru bannere, luminos sau neluminos, folosind sistemul Matrix Frame. Casetele luminoase simpla sau dubla fata cu print textil folosesc exclusiv iluminarea LED, utilizand modulele speciale POWER LED, produse in Olanda in exclusivitate de Matrix Frame.

Pentru detalii complete si exemple de aplicatii vizitati site-ul dedicat www.matrixframe.ro.


© 2017 SuperPrint.ro