web analytics

Printuri Sisteme Expozitionale

Printuri Sisteme Expozitionale
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Print Ecologic

functionalitate

Disponibil in Showroom

Printurile pentru sistemele expozitionale sau panourile grafice care se fixeaza si personalizeaza aceste sisteme se realizeaza folosind diferite materiale si tehnici de imprimare, in functie de tipul displayului sau sistemului expozitional. Pentru sistemele outdoor se foloseste in special materialul de banner, solutie ieftina si rezistenta la factorii de mediu, iar pentru sistemele indoor se folosesc filme speciale sau materiale textile, cu proprietati foarte bune privind imprimarea la calitate superioara si stabilitatea dimensionala in timp a panourilor grafice.

Imprimarea panourilor grafice pentru sistemele expozitionale se realizeaza “in-house”, in atelierul nostru dotat cu echipamente speciale large format, folosind cerneala ecologica, fara solventi sau compusi daunatori. Rezolutia imprimarii poate ajunge la 1440 DPI, iar durabilitatea imaginilor printate pana la 3-4 ani, chiar daca sunt expuse in soare sau ploaie.

Serviciile finale de finisare se realizeaza tot in atelierul propriu, indiferent ca este vorba de laminare cu folii mate sau lucioase, taiere pe contur la cutter plotter, debitare la trimmer, imbinare a panourilor grafice, capsare, aplicare banda magnetica sau banda siliconica.

In calitate de producator direct, Super Print realizeaza printuri pentru orice tip de sistem expozitional: rollup banner, popup spider, deskuri expozitionale, X-banner, displayuri tensionate pentru bannere, popup spider textil, bannere outdoor, casete luminoase pentru expozitii, panouri expozitionale textile, etc.

Indiferent ca este primul print realizat pentru sistemul expozitional abia cumparat sau ca inlocuiti a zecea oara panourile grafice pentru acelasi sistem, calitatea este intotdeauna aceeasi, avand in acest mod un display expozitional ca nou tot timpul.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2017 SuperPrint.ro