web analytics

Panza Canvas

Panza Canvas
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Mostre disponibile

functionalitate

Print Ecologic

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Garantie: 10 ani

Panza canvas este o tesatura de culoare alba, realizata 100% din bumbac sau dintr-un amestec bumbac-poliester, cu suprafata mata, satinata sau lucioasa. Coatingul de pe suprafata printabila a canvasului permite printarea la rezolutii mari, obtinandu-se imagini clare, cu detalii fine si culori vii.

Folosit initial exclusiv ca material pentru realizarea tablourilor de catre pictori, panza canvas este in zilele nostre materialul cel mai des folosit la realizarea decoratiunilor interioare, tablourilor printate, decorurilor de teatru si film. Tiparite pe panza canvas, tablourile care imita operele pictorilor celebri sau care pot fi realizate cu orice poza din arhiva personala sunt intinse pe o rama sasiu din lemn de brad, astfel incat imaginea printata acopera si marginile tabloului si creeaza senzatia de adancime si imagine in relief.

Oferim servicii de montare pe sasiu de lemn a tablourilor pe panza canvas

Super Print este unul din primii producatori de tablouri printate pe panza canvas din Romania, activitate inceputa inca din 2009. Am creat in acest scop un departament special si un website dedicat, www.art4all.ro, si am folosit cele mai bune tehnologii din tara  pentru imprimarea tablourilor pe panza canvas. Deoarece se folosesc in spatii interioare, rezidentiale sau comerciale, tablourile pe panza canvas realizate in atelierul nostru sunt printate folosind numai tehnologii ecologice, cu cerneala pe baza de apa, fara solventi sau compusi daunatori, cu durabilitate ridicata si calitate foarte buna a imaginilor printate.

Panza canvas imprimata cu echipamentele proprii poate fi livrata atat in rola, cat si ca produse finite, tablouri intinse pe rama sasiu din lemn de brad, cu panza care acopera in intregime lemnul ramei laterale.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii

Aug 23, 2013 by Alexandru Unguru

O echipă minunată ce oferă produse de înaltă clasă!

MULTUMESC

Jan 18, 2013 by Stefan Adrian

Un feedback pozitiv din partea mea...De ce? Sunteti un colectiv de oameni talentati, profesionisti ce folosesc servicii si produse de inalta calitate.

, USA 4.5 5.0 2 2 O echipă minunată ce oferă produse de înaltă clasă!


© 2017 SuperPrint.ro