web analytics

Mesh

Mesh
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Mostre disponibile

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Garantie: 2 ani

Materialul de mesh printabil realizat dintr-o tesatura PVC de culoare alba, cu greutate redusa (270 g/mp) si rezistenta marita la conditiile din mediul exterior. Datorita faptului ca perforatiile din tesatura permit trecerea luminii, mesh-ul este utilizat in special in domeniul printurilor mari, pentru decorarea fatadelor, a zonelor vitrate sau pentru acoperirea schelelor in timpul constructiilor sau renovarilor de cladiri.

Privit de la distanta mica, meshul printat nu permite o calitate foarte buna a imaginii tiparite din cauza perforatiilor materialului. Din acest motiv mesh-urile sunt utilizate in reclamele de mari dimensiuni, privite de la distanta medie si mare (in multe cazuri meshurile sunt numite generic tot bannere).

Pentru a permite fixarea durabila a meshurilor printate pe diferite suporturi, acestea sunt dublate pe contur si au capse metalice pentru prindere. In cazul dimensiunilor foarte mari, mesh-urile se printeaza in mai multe fasii si apoi se sudeaza folosind curenti de inalta frecventa, obtinandu-se o imagine unitara, fara limite de dimensiuni.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2017 SuperPrint.ro