web analytics

Stickere Decorative

Stickere Decorative
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Montaj fara Scule

Realizate din autocolant cu adeziv indepartabil, repozitionabil, pentru a nu deteriora peretii in cazul inlocuirii lor, stickerele decorative pot fi decupate din autocolant colorat, in acest caz avand la dispozitie o paleta larga de culori unitare,  lucioase sau mate, sau pot fi tiparite si apoi decupate la cutter plotter in orice forma, neexistand practic nicio limitare in ce priveste numarul de culori, efectele  grafice (umbre, tonuri diferite, treceri de la o culoare la alta) si forma conturului. In plus, folia de transfer aplicata pe stickere face ca montajul sa fie foarte usor, chiar si cand e realizat de catre neprofesionisti.

Cu putina imaginatie si cu ajutorul stickerelor decorative putem transforma orice spatiu (rezidential, de birouri, comercial) intr-un loc interesant si plin de culoare. Datorita gamei practic nelimitate de culori,  forme si dimensiuni, stickerele decorative sau autocolantele pentru pereti se potrivesc pe orice perete sau piese de mobilier, indiferent daca este vorba de camera copilului, living sau dormitor, peretele de la birou sau  mobila din bucatarie.

Pentru clientii preocupati de aspectele ecologice si de siguranta utilizarii anumitor materiale in decorarea peretilor (in camere de copii, scoli si gradinite, spitale si cabinete medicale, spatii de birouri), Super Print detine tehnologia de productie si materialele necesare realizarii unor astfel de produse certificate ca fiind sigure pentru utilizarea in aceste spatii. Stickerele decorative realizate astfel au o serie de caracterisitici deosebite, cum ar fi:

  • 100% ecologice si reciclabile, fara PVC si fara miros ;
  • clasa A de rezistenta la foc certificata international;
  • certificare GREENGUARD si AgBB  pentru utilizarea in siguranta in scoli,  spatii interioare si locuri frecventate de copii;
  • pana la 20 ani durabilitate la interior.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2017 SuperPrint.ro