web analytics

Autocolant Sablare Geamuri

Autocolant Sablare Geamuri
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Garantie: 3-5 ani

Utilizate in special in spatii indoor, foliile de sablat geamuri pot fi folosite cu succes si in exterior, cu durabilitare ridicata datorita adezivului puternic. In functie de specificul locatiei ce urmeaza a fi decorata si de efectul dorit, autocolantele de sablare sunt disponibile cu aspect satinat,  fara reflexii, in culori argintii si aurii, cu textura fina sau grosiera sau in varianta sidefata, translucida, disponibila in cinci culori: argintiu, auriu, roz, verde-deschis si albastru deschis.

Din gama larga de folii adezive pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma  geamurile clare, transparente, in suprafete cu sticla sablata, fara vizibilitate, cu aspect satinat.  In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Pentru posibilitati nenumarate de personalizare si pentru obtinerea unor rezultate cu adevarat interesante, foliile de sablat geamuri pot si imprimate digital si/sau decupate la cutter plotter “in-house”, obtinandu-se astfel geamuri cu efect de vitralii, suprafete de sticla gravate, etc.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii

Cristi

Jan 22, 2013 by Cristi

Am folosit serviciile lor acum cateva luni. Baietii au fost propti, autocolantul arata f bine.

, USA 4.0 4.0 1 1 Am folosit serviciile lor acum cateva luni. Baietii au fost propti, autocolantul arata f bine.


© 2018 SuperPrint.ro