web analytics

Autocolant Perforat (Window Graphics)

Autocolant Perforat (Window Graphics)
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Garantie: pana la 3 ani

Folia autoadeziva One Way Vision are partea imprimabila alba, cu perforatii ce ajung la 50% din suprafata totala, iar spatele cu adeziv are culoarea neagra. Folia autocolanta window graphics printata cu echipamentele noastre are culori intense si rezistente in timp, si in plus, nu are miros si este total lipsita de solventi sau alti compusi volatili care ar face imposibila aplicarea in spatii comerciale inchise. Prin imbinarea mai multor fasii de autocolant perforat se obtin imagini unitare foarte mari, cu detalii bine conturate.

Denumirea foliilor One Way Vision provine  de la proprietatea acestor autocolante printate de a permite vizibilitatea  doar din interior spre exterior, atunci cand sunt aplicate pe suprafete vitrate, permitand trecerea luminii. Din exterior, autocolantul perforat sau window-graphics acopera intregul geam, avand aspectul unei imagini unitare, fara vizibilitate inspre interior.

Utilizate in special la decorarea masinilor, a mijloacelor de transport in comun si a vitrinelor magazinelor, autocolantele  perforate sau autocolantele pentru geamuri sunt rezistente in conditii de exterior, iar pentru o protectie suplimentara la factorii mecanici se pot lamina cu folii speciale, cu adeziv perfect transparent, pentru a nu obstructiona vizibilitatea din interior spre exterior.

Montajul autocolantului perforat (one way vision)  este realizat de catre echipele noastre de decoratori profesionisti, in Bucuresti sau in orice locatie din tara.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro