web analytics

Autocolant pentru Podea

Autocolant pentru Podea
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Garantie: minim 6 luni

Realizate din folii adezive dedicate aplicarii pe podea si protejate cu o folie de laminare speciala, floor stickerele au o durabilitate de 6 luni – 2 ani si rezista cu succes traficului intens din magazine si degradarii datorata factorilor mecanici si a razelor UV, culorile pastrandu-si intensitatea timp indelungat. Autcolantele pentru podea se pot aplica pe orice suprafata curata, fara pete de grasimi sau praf, cum ar fi gresia, marmura sau parchetul, chiar daca suprafata prezinta mici denivelari. Folia folosita la laminarea si protejarea stickerelor de podea este certificata international impotriva alunecarii pietonilor,aceasta fiind una din conditiile esentiale pentru siguranta in magazine si centre comerciale.

Pardoselile din magazine, centre comerciale sau retele de bricolaj reprezinta un suport excelent de reclama utilizat din ce in ce mai des, in paralel cu dezvoltarea si alocarea de suprafete tot mai mari spatiilor comerciale. Cunoscute si sub denumirea  de stickere de pardoseala sau floor-graphics, autocolantele pentru podea pot avea orice forma sau culoare, pot fi tiparite si/sau decupate la cutter plotter si pot avea orice dimensiune, de la cativa centimetri pana la zeci de metri lungime (pot fi imbinate cu o suprapunere foarte putin vizibila pentru dimensiuni mari).

Super Print, in calitate de producator direct de autocolante pentru podea sau floor stickere, ofera servicii complete de productie (pregatire tipar, print, decupare la cutter plotter, laminare cu folie floor-graphics), ambalare si livrare in locatii multiple din tara si realizeaza servicii de montaj profesional si neutralizare in prealabil a suprafetelor ce urmeaza a fi decorate.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro