web analytics

Autocolant pentru Asfalt

Autocolant pentru Asfalt
functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Garantie: 3 luni

Autocolantul pentru asfalt este o folie autoadeziva din PVC, alba, cu adeziv permanent acrilic, cu putere mare de lipire si aderenta foarte buna. Imprimarea se realizeaza “in-house”, folosind cerneluri ecologice (fara miros sau solventi daunatori), cu durabilitate ridicata si calitate excelenta a printului.¬†Dupa imprimare, autocolantul pentru asfalt este acoperit cu o folie speciala de laminare care ii confera rezistenta in timp atat la factorii mecanici cat si la factorii de mediu (raze UV, ploaie, etc). Deasemenea, folia de laminare este certificata impotriva alunecarii pietonilor conform standardului¬†ASTM D2047.

Suprafetele neconventionale de reclama, cum ar fi asfaltul sau betonul, necesita solutii speciale pentru personalizare. In acest scop a fost creata folia autocolanta pentru suprafete plane rugoase, care impreuna cu o folie de laminare dedicata, alcatuiesc solutia completa pentru personalizarea inedita a unor astfel de spatii (parcari, trotuare, centre comerciale, etc).

La cerere, imprimarea si ulterior taierea la cutter plotter a autocolantului pentru asfalt se poate face si dupa un contur neregulat (cerc sau oval, forme atipice, dupa conturul logo-ului dvs, etc).

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro