web analytics

Autocolant Decupat la Cutter Plotter

Autocolant Decupat la Cutter Plotter
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

Autocolantul decupat la cutter plotter a fost, pentru multi ani, materialul-vedeta al productiei publicitare. Usor de folosit si disponibil in multe culori, lucioase sau mate, autocolantul decupat este folosit la orice fel de decoratiuni, de la panouri si semne indicatoare pana la casete luminoase, de la vitrine si magazine pana la personalizarea obiectelor promotionale,  de la inscriptionari de masini si autovehicule mari pana la trenuri sau avioane.

Practic, orice tip de autocolant colorat in masa poate fi decupat la cutter plotter, dupa eliminarea surplusului de autocolant obtinandu-se orice fel de curbe sau forme solide sau doar conturul acestora. Autocolantul pentru masini, pentru pereti si geamuri, autocolantul reflectorizant, autocolantul de sablare, autocolantul transparent sau translucent, toate pot fi decupate la cutter-plotter. In plus, in ultimii ani, o serie de echipamente tip cutter plotter, dotate cu cititor optic, pot decupa si autocolantul tiparit, dupa conturul printului (indiferent ca forma e rotunda sau patrata sau orice alta forma atipica).

Super Print detine astfel de echipamente si, in calitate de producator direct, realizeaza orice tip de autocolant decupat la cutter plotter sau printuri decupate pe contur. Dupa decupare si eliminarea surplusului de autocolant se aplica o folie transparenta adeziva, numita folie de transfer, care ajuta la pozitionarea si montajul autocolantului pe suportul final.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro