web analytics

Autocolant Auto

Autocolant Auto
functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Durabilitate Outdoor

functionalitate

Mostre disponibile

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Print Ecologic

Pentru colantarea masinilor putem folosi autocolant auto printat si laminat, autocolant colorat decupat la cutter plotter, autocolant reflectorizant sau autocolant auto perforat window graphics pentru suprafetele vitrate ca geamuri sau luneta.

Suna la 031.425.40.73 sau 0721.262.406 pentru mai multe detalii despre oferta noastra de autocolant auto

Autocolantul auto sau autocolantul pentru colantari masini este, de regula, un autocolant premium, polimeric, rezistent la conditiile dure pentru care este folosit – diferentele mari de temperatura intre anotimpuri sau intre zi/noapte, suprafata denivelata pe care este montat, actiunea prelungita a factorilor mecanici si de mediu la care este suspus, spalari dese ale autovehiculelor, etc. Toate aceste premise recomanda folosirea pentru autocolantele auto a unui kit format din folie autocolanta polimerica, subtire si foarte flexibila (60-70 microni) si o folie de laminare lucioasa, cu adeziv polimeric si cu protectie UV.

Super Print produce autocolant auto in oricare din variantele de mai sus, si in plus, printurile realizate pentru colantari masini sunt realizate folosind tehnologia HP Latex, 100% ecologica, cu cerneala pe baza de apa, foarte flexibila, care adera foarte bine la formele curbate ale autovehiculelor.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii

Autocolant auto

Jan 28, 2013 by Razvan

Sunt multumit de ce au facut baietii, recomand cu incredere oricui.

, USA 5.0 5.0 1 1 Sunt multumit de ce au facut baietii, recomand cu incredere oricui.


© 2018 SuperPrint.ro