web analytics

Panouri Modulare Linear Exec

Panouri Modulare Linear Exec
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Portabil

functionalitate

Montaj fara Scule

functionalitate

Print Ecologic

functionalitate

Garantie: 5 ani

functionalitate

Greutate: 35 kg

functionalitate

Instalare: 30 min

Cu un concept extrem de modern si elegant, acest sistem expozitional impresioneaza prin structura impunatoare din aluminiu anodizat, parte superioara in 2 variante de design sau numeroasele accesorii. Panourile grafice cu benzi magnetice atasate se fixeaza foarte usor si ofera o imagine unitara, panoramica, de mari dimensiuni.
Impreuna cu personalizarea header-ului sau a partilor laterale din plexiglas sablat, se obtine un display care atrage privirile si asigura un impact maxim. Solid si impunator, acest sistem ramane totusi foarte portabil, toate componentele fiind usor de asamblat si transportat.

Caracteristici:

  • suprafata mare de afisare;
  • instalare usoara si rapida;
  • portabil – se poate livra cu geanta de transport din plastic turnat;
  • disponibil in 3 configuratii de accesorii – cu rafturi pentru brosuri, cu suporti pentru monitoare sau cu rafturi pentru produse.

Gabaritul impresionant si materialele premium din care este construit recomanda acest panou modular pentru utilizare in spatii premium, ca showroomuri pentru marci de lux, standuri expozitionale, centre comerciale,etc. Personalizarea panourilor modulare Linear Exec este inclusa in pachetul standard si este realizata in atelierul propriu, folosind cerneala ecologica, fara miros sau compusi daunatori.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2017 SuperPrint.ro