web analytics

Firme Luminoase Plexiglas

Firme Luminoase Plexiglas
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Iluminare LED

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Garantie: 12 Luni

Firmele luminoase cu plexiglas  sunt o solutie ideala pentru proiectele de dimensiuni mici sau medii. Deoarece  placile de plexiglas au o latime maxima de 3 metri si din dorinta de a evita imbinarile inestetice, pentru proiecte de mari dimensiuni va recomandam firmele luminoase backlit PVC.
Iluminarea se realizeaza cu tehnologie LED, reducand astfel foarte mult costurile cu energia electrica. Placa de plexiglas se monteaza in profilele speciale de aluminiu, fara suruburi de prindere vizibile pe fata casetei luminoase. Profilele firmei luminoase plexiglas pot fi vopsite electrostatic in orice culoare,  pentru un impact vizual deosebit.
Placa de plexiglas, care formeaza corpul difuzor al firmei luminoase, poate fi decorata cu autocolant decupat la cutter plotter, cu autocolant printat sau poate constitui suport pentru backlit film imprimat.
Transportul si montajul sunt asigurate de echipa noastra de specialisti. Vizitati galeria cu imagini din subsolul paginii pentru a va face o idee cat mai clara asupra calitatii superioare a acestui produs. Pentru mai multe detalii sau pentru o cerere de oferta concreta, va rugam folositi butonul de mai jos sau pagina de contact.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro