web analytics

Firme Luminoase Backlit PVC

Firme Luminoase Backlit PVC
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Iluminare LED

functionalitate

Montaj la Cerere

functionalitate

Print Ecologic

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Garantie: 12 Luni

Producem casete si firme luminoase folosind cea mai noua tehnologie din domeniul productiei publicitare, profile inovative din aluminiu si solutii de iluminare LED. Reusim astfel  sa punem pe piata un produs nou, competitiv si inovator.

Pentru o greutate redusa si un aspect final deosebit, folosim exclusiv profile speciale  din aluminiu. Consumul de curent este si el foarte mult redus datorita iluminarii LED. Aceasta solutie de iluminare creste simtitor intensitatea firmei luminoase, iar dispersia este mult mai uniforma la nivelul suprafetei iluminate (a bannerului PVC). Timpul de executie este si el redus,  de regula in 2-3 zile lucratoare intreaga firma luminoasa, indiferent de dimensiuni, este integral realizata si gata de montaj. Afisajul se face pe backlit PVC, un material suficient de rezistent pentru conditiile de exterior, totodata extrem de versatil in ceea ce priveste designul firmei luminoase. Bannerul backlit se poate printa sau decoara cu autocolant in functie de cerintele clientului.

Avantajele firmelor luminoase LED:

  • Costuri foarte mici de intretinere, durabilitate ridicata in timp datorita iluminarii LED.
  • Consum redus de curent electric cu pana la 84% si intensitate luminoasa net superioara fata de solutii clasice bazate de tuburi neon.
  • Dimensiuni foarte mari disponibile, fara imbinari pe suprafata firmei luminoase.
  • Greutate redusa datorita folosirii exclusive a profilelor speciale si a ranforsarilor din aluminiu, fara sudura si fara elemente grele si inestetice din fier.
  • Fixare perfecta si intindere uniforma a bannerului backlit datorita clemelor speciale de fixare in interiorul profilului de aluminiu, chiar si la dimensiuni foarte mari (latimi de 10 sau 20 m).
  • Vopsire electrostatica a profilelor din aluminiu pentru un impact vizual deosebit.
  • Mentenanta facila, fara a fi nevoie sa fie demontata caseta luminoasa de pe perete.

SuperPrint ofera servicii de montaj si autorizare a casetelor si firmelor luminoase realizate in atelierul propriu, pentru orice locatie din Bucuresti sau din tara.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro