Despre noi

>Despre noi
Despre noi2018-07-30T23:08:24+00:00

Cine suntem

SuperPrint este o companie de productie publicitara specializata in realizarea printurilor digitale textile. Cu o expertiza de peste 10 ani in productia publicitara in general si in printul digital large format (solvent, eco-solvent, latex, UV) in particular, am decis incepand cu anul 2016 sa ne concentram exclusiv pe productia printurilor digitale pe materiale textile prin sublimare.

Suntem cel mai mare dealer Matrix Frame din Europa de Est.  Colaboram exclusiv cu Matrix Frame – liderul mondial in domeniul semnalisticii frameless cu printuri textile si cheder siliconic – avand astfel acces la cele mai recente inovatii din acest domeniu.

Ne mandrim cu oferta noastra de produse premium la un pret accesibil, oferind in acelasi timp servicii si calitate de top. Decizia noastra de a ne concentra doar pe realizarea printurilor textile s-a dovedit foarte inspirata si ne-a facut sa fim astazi experti in acest domeniu, cu o expertiza comparabila cu a firmelor de profil din Europa de Vest.

Echipamente si Dotari Tehnologice

Am ales imprimarea textilelor prin sublimare deoarece credem cu tarie ca este tehnica de print cu cele mai impresionante rezultate pentru materialele textile. Desi din punct de vedere tehnologic printul pe materiale textile cu cerneluri UV sau Latex este mult mai facil decat sublimarea, calitatea net superioara si beneficiile acestei tehnologii ne-au convins sa investim si sa ne perfectionam in tehnica printului prin sublimarea textilelor.

Echipamentele din dotare ne permit in acest moment sa producem orice tip de print digital pe materiale textile din poliester (sau amestec cu cel putin 60% poliester) in rola, prin sublimare (print direct sau transfer), cu latimea maxima de 320 cm (lungimea este teoretic nelimitata, singura limitare fiind doar dimensiunea fisierului grafic – sa zicem 30 m).

Misiune

Suntem compania care produce si promoveaza noile standarde de excelenta in domeniul printului digital pe materiale textile si a semnalisticii frameless cu cheder siliconic.

Implementam pe piata din Romania solutii de expunere inovative, usor de instalat si prietenoase cu mediul.

Valori

Principiile si valorile dupa care ne ghidam zi de zi sunt: calitate desavarsita, inovatie permanenta, grija fata de mediu, usurinta in utilizare.

Garantam rezultate uimitoare si increderea clientilor prin pasiune, tehnologie, angajament si flexibilitate.

Viziune

Dorim sa obtinem respectul si fidelitatea clientilor nostri, demonstrand excelenta si oferindu-le cea mai buna solutie pentru proiectele lor.

Vrem sa fim prima optiune a clientilor in ceea ce priveste alegerea furnizorului pentru printuri textile si semnalistica frameless cu cheder siliconic din Romania si Europa de Est.

Am lucrat pentru