Despre noi

>Despre noi
Despre noi2018-02-02T11:40:01+00:00

Scurt Istoric

Super Print este o companie de productie publicitara full service, cu acoperire nationala, infiintata in anul 2006. Am inceput ca un mic atelier de printuri large-format si ne-am dezvoltat continuu de atunci. Suntem primul importator si distribuitor din Romania de sisteme Popup de calitate superioara si singurul care are in oferta sa structuri Popup autoblocante cu legaturi incrucisate. Suntem prima companie din Romania care a achizitionat imprimanta HP L25500, ridicand standardele in domeniul imprimarii large format cu cea mai noua tehnologie HP Latex, 100% ecologica, fara solventi sau compusi daunatori, cu durabilitate ridicata.

Am adaugat in fiecare an noi tehnologii si servicii pentru productia publicitara, astfel incat in acest moment producem si livram printuri mari dimensiuni pe orice suport, displayuri portabile sau standuri expozitionale, steaguri si catarge, firme sau panouri publicitaresemnalistica pentru interior/exterior pentru lanturi de magazine, banci, farmacii, benzinarii, litere volumetrice luminoase sau din polistiren, casete, panouri si firme luminoase de orice dimensiune, rame si profile din aluminiu, printuri textile (SEG)solutii de iluminat LED, servicii de proiectare si autorizare pentru lucrari de semnalistica, etc. 

Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual. Cu idei si solutii adaptate de specialisti care lucreaza in acest domeniu de multi ani. Cu personalitate, fantezie, libertate de creatie si, mai presus de toate, avand in prim-plan punerea in aplicare a dorintei clientului. Aceasta este, credem noi, singura modalitate de a atinge performanta si de a construi o relatie in viitor.

Fie ca aveti o afacere proprie sau lucrati in lumea corporatista, noi avem solutia potrivita pentru dvs. Sunteti un partener important pentru noi si veti beneficia de atentia si consilierea noastra pentru a va indeplini dorintele. Folositi sfaturile si solutiile noastre, aveti incredere in preturile noastre corecte de producator direct si concentrati-va asupra afacerii si companiei dvs.

Evolutie Superprint

Misiunea si Valorile  SUPER PRINT 

COMPANIA noastra urmareste dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, prin oferirea unor servicii complete de creatie si productie publicitara. Reusim acest lucru cu investitii in tehnologie, cu o echipa de oameni profesionisti si dedicati, cu ajutorul unor parteneri si furnizori de incredere si printr-o colaborare permanenta cu clientii.

OAMENII din echipa SUPER PRINT inseamna valoare adaugata pentru fiecare proiect. Cu o experienta bogata si pregatiti pentru a veni in ajutorul nevoilor dvs., suntem aici pentru a gasi impreuna solutii eficiente si inovative.

MISIUNEA companiei noastre este de a oferi solutii complete de publicitate pe plan national si european, cu eficienta maxima si costuri minime, prin profesionalism si promptitudine, de o calitate absoluta.

VALORILE SUPER PRINT ne  motiveaza  si ne calauzesc  actiunile viitoare. Gandim proactiv, ne concentram pe satisfactia clientilor, suntem o echipa intr-o continuua dezvoltare, credem cu tarie in calitate  fara compromisuri.