web analytics

Desk Expo Mic

Desk Expo Mic
functionalitate

Utilizare Indoor

functionalitate

Utilizare Outdoor

functionalitate

Portabil

functionalitate

Montaj fara Scule

functionalitate

Disponibil in Showroom

functionalitate

Greutate: 15 kg

functionalitate

Instalare: 1 min

Realizat prin personalizarea gentii de plastic dur in care este transportat sistemul Popup, acest desk expozitional poate fi folosit si separat, ca mijloc individual de reclama. Blatul de lemn si panoul grafic se monteaza in mai putin de 1 minut si confera eleganta mesajului dvs publicitar.

Prevazut cu 2 roti si maner, acest desk portabil este foarte usor de manipulat, putand fi usor mutat in interiorul standului sau a locatiei in care va aflati. In plus, cele 2 incuietori metalice cu care este prevazut pot fi folosite pentru a depozita si incuia in interiorul deskului  diverse obiecte necesare pe parcursul evenimentului (materiale publicitare, laptopuri, carti de vizita) pe perioada in care nu sunt folosite (in pauza sau peste noapte).

Blatul pliabil din lemn si panoul grafic se depoziteaza deasemenea in interiorul deskului pentru a fi in siguranta in timpul transportului. Datorita plasticului turnat, foarte dur si rezistent la socuri mecanice, acest desk expo poate fi refolosit de multe ori si transportat foarte usor, chiar si cu avionul. Pentru urmatorul eveniment, prin inlocuirea doar a panoului grafic obtineti un desk expozitional de efect, cu costuri minime.

Ai achizitionat acest produs sau serviciu? Spune-ne parerea ta!

Trimite Comentariul Tau
* Campuri obligatorii


© 2018 SuperPrint.ro